Blog

blog banner

Stabilirea si indeplinirea obiectivelor sunt doua lucruri complet diferite – indiferent ca vorbim de business, sport, dieta, relatii.
De ce? Pentru ca stabilim obiective cu mintea constienta, dar le ducem la indeplinire cu mintea non-constienta – actiunile efective, comportamentul nostru este coordonat de mintea non-constienta.
De ce e asta important?

Trebuie sa faci ceea ce crezi ca nu poti face.
Eleanor Roosevelt a spus asta si cred ca avea dreptate, chiar trebuie sa facem ceea credem ca nu putem.

Nu mereu ceea ce auzim ne si spune ceva.
Adica idei cu totul exceptionale despre viata, frumusetea si echilibrul vietii, idei de afaceri sau moduri de ne elibera din capcane mentale auto-construite trec pe langa noi ca niste simple cuvinte goale

Zilele trecute am discutat cu cineva intr-unul dintre programele mele despre ce ne tine motivati si cu motoarele turate atunci cand avem un obiectiv pe termen mai lung. Vreau sa impartasesc si cu tine unul dintre cele mai puternice instrumente nu doar pentru motivatie, ci pentru succes in general pe care il folosesc si eu.

O criza care a inceput ca una medicala, s-a transformat repede intr-una economica a carei amploare nu am banuit-o la momentul in care eram simpli privitori numai.
Restrictiile in care traim in prezent ne duc destul de repede catre crize noi

Zilele trecute am impartasit cu tine cateva lucruri care ne ajuta sa ne mentinem busola, mai ales busola gandurilor, pentru ca de acolo pleaca totul.
Am alcatuit intre timp o scurta lista de obiceiuri pe care le poti implementa in perioada asta

Acum cativa ani am facut un experiment.

Traind un moment neplacut aparut pe neasteptate, aveam sentimentul ca traiesc un sfarsit de etapa in viata mea si mi se parea ciudat, ceva nu era foarte bine aliniat.

Am citit la un moment dat intr-una dintre cartile lui John Maxwell o poveste simpla care m-a uimit si m-a inspirat. Spunea ca primise la un moment dat un cadou extraordinar: o carte pe care scria “Cea mai frumoasa poveste scrisa vreodata”.

Stii, azi e deja 3 ianuarie
Desi nu te cunosc, stiu sigur un lucru despre tine: iti doresti ca anul acesta sa fie unul bun, mai bun decat precedentul, la sfarsitul caruia sa fii multumit.

Ca sa ajungem la urmatorul nivel avem, cu siguranta, nevoie de viziune, de munca, dezvoltare continua si inca ceva: va trebui sa renuntam la unele dintre lucrurile pe care le iubim cel mai mult.

Sper ca sfarsitul de an te gaseste cu bine, esti vesel si sanatos alaturi de ai tai si te-ai bucurat in tihna de sarbatoarea Craciunului.
Daca esti si tu ca noi, ceilalti, ai primit

Am intrat în John Maxwell Team în noiembrie 2013 şi în martie 2014 am fost prima dată la un eveniment de certificare. Făcusem destul de recent cunoştinţă cu lumea dezvoltării personale.

 Dacă ai mai auzit povestea mea, știi că mi-am început călătoria de dezvoltare personală prin 2012 și am turat cu adevărat motoarele doi ani mai târziu, când am aderat la John Maxwell Team.

De curând am realizat importanța imaginii de sine și aș vrea să împătășesc cu tine o poveste personală.
Conduceam spre birou intr-o dimineață.

Cum te asiguri ca depasesti nivelul aspirational?

De curand am fost intrebata cum mi-am inceput aventura antreprenoriala si am realizat ca, de fapt, in cazul meu a fost vorba de o aventura de dezvoltare personala.