fbpx
Despre mine

Business & Career Coach

Hai să vedem care sunt următorii pași

pentru tine și ce poti face ca să ai

rezultatele pe care le dorești

Descoperă capcanele care iți sabotează creșterea !


               Contactează-mă
 

me and logo@0,75x
   Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.  
În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

      Cine sunt  
Călătoria mea în dezvoltarea personală a început în anul 2012, dar adevarata schimbare s-a produs din 2014 când m-am alăturat John Maxwell Team. 
Atunci când ești într-un mediu propice dezvoltării, care te provoacă să devii cea mai bună versiune a ta, poți crește cu adevărat și poți adăuga valoare oamenilor din jurul tău, ajutându-i să își atingă potențialul maxim. 
Mi-am dezvoltat pasiunea de a investi în oameni și de a-i ajuta să devină mai buni, mai întâi în comunicare – Toastmasters - și apoi în domeniul dezvoltării personale. 
În calitate de trainer și coach lucrez cu antreprenori şi freelanceri ajutându-i să își îmbunătăţească rezultatele, să “facă lucrurile să se întâmple“. Am început să fac asta atunci când am înţeles că  succesul și împlinirea în viaţă depind - dincolo de efortul personal -  de felul în care gândim şi de modul în care interacţionăm cu oamenii. 
Ceea ce îmi dă energie e bucuria oamenilor când descoperim împreună soluții și pași de acțiune pentru a trece la nivelul următor în viaţa sau afacerea lor.

Cu cine am lucrat:

ericson  Urgent cargus  biroulde credit  arcca  apair  trusted advisors I Arsenie 

  gam logo 1 1   kpmg logo 1