fbpx
LeadershipGame

LG cards

 

Leadership game creează un mediu în care echipele comunică deschis, reușind astfel să devină mai sudate și să identifice schimbările de care au nevoie. În același timp, Leadership Game ajută organizații din întreaga lume să obțină rezultate mai bune, bazate pe creșterea eficacității echipelor. 

 

Cum poți beneficia de aceste rezultate? Jocul se axează pe descoperirea punctelor forte ale oamenilor și îi provoacă să și le dezvolte. În timpul jocului oamenii găsesc puncte de acțiune și identifică pașii necesari pentru a imbunătăți ce fac.

 

 Cere demo pentru compania ta  

Vrei să îți crești abilitățile de leadership?

Această experiență interactivă îți va da ocazia să vezi impactul pe care îl ai în echipa ta și cum poți crește rezultatele pe care le ai. Îți vei identifica stilul de leadership și care este punctul tău forte: comunicare, rezultate, planificare strategică, dezvoltarea oamenilor, provocarea schimbării, leadershipul personal.

LG2

Cu ce rămâi din Leadership Game? 

    

LG bookCâteva ore intense de team building – Leadership Game este un board game care ermite participarea activă și implicarea în gasirea de soluții și oportunități pe plan personal și profesional. Proiectele importante pot fi obositoare: o pauză activă în care echipa se reunește pentru a se implica în subiecte atent alese să răspundă nevoilor ei, este scânteia care regenerează oamenii.


LG chatConsolidarea echipei – în timpul jocului relațiile dintre membrii echipei se consolidează ca urmare a comunicării deschise și a activităților care îi vor pune în situația de a-și recunoaște reciproc abilitățile și contribuția în cadrul echipei.
 

LG pointing

Evaluare abilități de leadership – jocul te ajută să identifici nivelul leadership-ului fiecăruia dintre membri.

 

Cere demo pentru compania ta

 

     1     5     2     6


Ce spun oamenii care au trecut prin aceasta experienta:

images/banners/Logo-site-234x74.png

Cu cine am lucrat:

ericson  Urgent cargus  biroulde credit  arcca  apair  trusted advisors I Arsenie 

  gam logo 1 1   kpmg logo 1